Jumaat, 24 Jun 2011

update kosong

assalamualaikum
olooooo... kiotnyaaaaa!! 
*mek mood dulu*

weee... ingat aku lagi?? hahaha... da jarang update blog la katakan.
*update slalu pun ingat orang nak baca sangat??*
hehehe... baca la tau walaupun aku merepek ja banyak. :p
jadual tidoq aku tak berdisiplin langsung. tidoq ikot suka ati pagi petang siang malam... bangun jangan tanya la. aisehhhh... =.="
skang ni pun tak tidoq lagi. ha, tadi baru siap buat biskut mazola ngan mama. stok utk raya. *eh, lambat lagi la* nak buat hantaran la... :)
tapi aku tukang sapu teluq ja... adun tepung, main uli uli, tenyeh acuan suma mama yg buat. aku apa yg tau buat?? apa pun tak bleh... oke la tuh kan. learn from the bottom of my heart. kehkehkeh... satgi nak kuaq pi cari barang utk buat hantaran lagi... dulang utk hantaran da siap. cuma isinya blom complete lagi... :)

ceyt..!! lama gila aku nak mengarang post ni pun... nampak sangat takda isi nak taip neh. uhhhh... aku da story time pi hiking ari ahad ari tuh. kalau ajin kuaq la kat new post nanti kan. HAHA. asa cam nak make over blog ja. tukaq header ka, background ka, tak pun... delete teros ja blog neh. oke x?? mikior mikior lew... udah la tuh. nak pi cari baju nak pakai kuaq satgi. chaw. assalamualaikum...
*sopan sket kannn* ;]
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

8 orang suda komen:

ZWAN SABRI berkata...

Tetiba aku da rasa lapaq biskut mazola.. HUHU..
Erm, ala, janganla delete blog.. HUHU

belogkiter berkata...

akak baca dik

Asma Ahmad berkata...

@ZWAN SABRI
meh bskot mzola kt umh aku da g... :p

Asma Ahmad berkata...

@belogkiter
thnx 4 der support. ;)

Himmymaru berkata...

Wah wah, hantaran untuk sape?
Nak kawen da ke? ;p

Asma Ahmad berkata...

@Himmymaru
hehehe... coming soon updte. :p

Andrik McVean berkata...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Asma Ahmad berkata...

@Andrik McVean
:)

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer