Selasa, 21 Jun 2011

ADC & FN GIVEAWAY

assalamualaikum

awal awal pagi nak update ni... cuba mencari mood utk update blog. tak paham betoi skang ni malas sangat nak update blog. T___T
orite, tak payah nak membebel lebih lebih sangat. hehehe... tengok tajuk pun da leh agak kan. join GA yg telah ditag oleh my sis kak eini. dari mana GA ni??

dari sini... :)

kasi besau sket. hehehe...
ni ha art design craft

GA ni pun da syarat jugak oke...

Syarat2 penyertaan :-

1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft 
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri anda serta link blog kami.
5. Tinggalkan link untuk entri anda pada kotak comment pada entri ini.
6. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Sharing is caring. =)

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 24 OGOS 2011 (bday cik bloggie!)

senang ajo kan?? :)
ouh ouh... ADC mencari 5 orang pemenang oke... gift nye pun kiot miot... p la tengok kat ADC tau tau. 100% handmade... :)
ewah... lupa lak nak tag 3 orang. jeng jeng jeng...

cik tulip
nelly
eclipsesweet

fuh~ fenin nak tag sapa. =.="
selamat menjoinkan diri & gudluck!! :)
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

11 orang suda komen:

art berkata...

Thanks sudi join dear.
All the best! =)

art berkata...

Anyway,blog FATIN NAJWA dah follow?Tak perasan pulak nama ade ke tak kat follower die.

Asma Ahmad berkata...

@art
da follow da... :)

eclipsesweet berkata...

tengs sudi tag eclipse kak.. insyaAllah.. kalau eclipse ada masa free nanti, eclipse join jugak k.. ^_^

Asma Ahmad berkata...

@eclipsesweet
cmat join... :)

nelly berkata...

gud luck comel !!

Asma Ahmad berkata...

@nelly
gudluck utk nelly jgk~ :)

Syazwani Amira berkata...

goodluck awk :)

Asma Ahmad berkata...

@Syazwani Amira
TQ! :)

Tulip Putih berkata...

thanx tag..sori la..kurg bw skng xdpt on9..=(..nti ade mse tulip try bt ye..:)

Asma Ahmad berkata...

@Tulip Putih
gudluck!! :)

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer