Isnin, 13 Jun 2011

something and somewhere

assalamualaikum

adoiii... da lama gila ni tak update. sakan la lelabah berkampung kat blog aku neh. =.=
last 2, 3 weeks ago aku agak bz la sket (bajet)... ada ja topik aku leh nak update kat sini, tapi ntah r... macam da lost something to somewhere aku pun tak tau. da kurang ati sket nak update. cam malas jew... blogwalking pun aku da kurang. aku on fb jew. tu pun boring la sangat !! tak tau la nak cakap pa... macam merajok la plak. hahaha... takda maknanya... aku nak merajok ngan sapa (ada ka) ??? makan dalam kot. :p

kehidupan aku dalam minggu minggu yang sudah, memang sangat terisi. lepak lepak BBQ ngan geng, then, join motivasi utk budak budak pmr & spm. bagi pihak alumni skolah, tolong tolong jadi fasi... satu experience baru bagi aku sebab tak penah penah pun aku jadi fasi... tetiba jew kan... tapi best la... asa cam sangat bermotivasi. HAHAHA...

chill chill... XD

ha, kan da cakap... aku da ja ni topik nak update tapi i'm lost. cam takda ati sangat... :(
nak buat apa pun skang ni asa cam kurang bersemangat...

p/s : oii pakcik... sory org tak reply mesej. asa cam tak bapa nak da mood sangat r nak mesej. tengok la satgi kot kot mood masuk... mesej la... =.=

tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

8 orang suda komen:

kokser kokdam berkata...

hahha.. mende dalam gelas tu kenyit mato kat ambo...

ZWAN SABRI berkata...

Weyh, update la entry khas pasai hang jadi fasi kat smkm tuu.. nak taw.. HEHE

MySuaraBlog: Perhimpunan BERSIH : Bersih Sangat Kah?

Mohd Hazwan Hashim berkata...

kan !!! aku pun malas dah skang nak update..hehe..btw comel la cawan tu..haha

Asma Ahmad berkata...

@kokser kokdam
2 sudu mug. 1 set mug n sudu... :p

Asma Ahmad berkata...

@ZWAN SABRI
ha, tgk la ats pmintaan hg kn, i'Allah aku update. heee... :D

Asma Ahmad berkata...

@Mohd Hazwan Hashim
kta srupa~ hehehe... gift time LI dlu. :p

dG berkata...

gelas tu comel! :D

aku lg lama x hupdet. :'(

Asma Ahmad berkata...

@dG
hehehe... cm da xsmngat nk blogging.

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer