Jumaat, 1 April 2011

jeng... seratus suda

assalamualaikum

wui... wui... aku xtidoq lagi ni. malam tadi, eyk?? xla malam sangat. da pagi da pong. 2.30 a.m pas on9 aku pun nk sleep-sleep la da mata ngantokkk gilak tapi guling-guling nk dekat sejam ngn bebear di kiri dan kanan xjugak lena. haishhh... sudahnya xlena la lagi aku sampai skang. =.=

ahhh... persetankn itu suma. hehehe... nk review my 100th follower ni. on jew blog tengok nombor follower cantek jew kan genap 100. hahaha... walaupun bukan 10k follower tapi biaq la aku nk review pong. :p
oke, my 100th follower goes tooooo... mr. kyle tengtengteng...


tahniah dan terima kasih kerana telah memfollow blog beta. wakakaka... blog beliau ni aku tengok lebih ke arah informative gitu... jenguk-jenguk la blog beliau utk mendapatkn info-info utk santapan otak kalian. hehehe... eyh... follower yg lain jangan la sebek-sebek... takmo takmo camtu. follower lain pun aku appreciate gak. olololo... sayang-sayang masam. hekhehekk... thanks to all my followers yg sudi follow blog picisan sekadar di pinggiran aku neh. teruskan blogging, leh la aku blogwalking and komen-komen kt blog hampa. heee... :]
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

4 orang suda komen:

nelly berkata...

Tahniah !!
tak sia2 kan jadik blogger
=)

Asma Ahmad berkata...

@nelly
hehehe... blogging slagi mmpu. :p

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

congcrates dear!!
maju setapak ke hadapan selalu..
akak doakan adik akan sentiasa maju ke depan!!
yeyeyeey!!
chayok2!!
eppy blogging!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Asma Ahmad berkata...

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥
hehehe... sma2 mju lam dnia blogging. TQ! :)

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer