Jumaat, 15 Julai 2011

tak payah letak tajuk

assalamualaikum

sambung online lam bilik guna lampu kecik kak eni. tadi aku online kat bawah. sorang sorang. lampu da tutup. bukak lampu kecik kat meja komputer tu ja. tiba tiba asa seram lak kan. hampa leh paham tak situasi yg aku alami?? adoiii... haruslah aku off laptop teros naik atas. cabut jugak plug laptop walaupun still tak beh install update.
*sedap plak dengaq bunyi keyboard neh*

lately ni aku slalu sangat tidoq lewat. sangat sangat lewat. orang bangun, aku tidoq. asa cam takmo ja tidoq. tapi mana mungkin kan jadi manusia tapi tak tidoq langsung. bila aku da tidoq tu, nauzubillah... orang pun tak tau aku wujud lam umah lagi (leh paham tak??). skang ni pun tak tidoq tidoq lagi. malas la nak tidoq. tapi mesti kena tidoq jugak. aku agak ni la simptom idop segan, mati takmo. now i am BAD going to WORSE. =.="



currently...

i am thinking of

SOMETHING...

and

SOMEONE...



tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

10 orang suda komen:

scha al ahmad berkata...

tdoq xegt dunia..
xpnt eh?

Asma Ahmad berkata...

@scha al ahmad
pnt.

belogkiter berkata...

someone tu.. ialah yang nak kawin dengan asma ni ye

Asma Ahmad berkata...

@belogkiter
ehehe... spa yg nk kwen ngn sy??

nelly berkata...

amboi ..
hehehehe

best tu !!

Asma Ahmad berkata...

@nelly
hahaha... best plak??

ZWAN SABRI berkata...

lawakla hang nii.. HAHA
len kali, time nak tidoq, letakla Yasin kat sebelah.. HAHA

Asma Ahmad berkata...

@ZWAN SABRI
xpa... aku tdoq dkat ngn Yasin.
sng sgt org nk cpai. HAHA. =.="

belogkiter berkata...

tak update entry ke?

Asma Ahmad berkata...

@belogkiter
jrg updte skg ni.. =.=

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer