Khamis, 17 Mac 2011

nak main sangat

assalamualaikum

ya... kita kembali dalam rancangan, "blog sapa??" jawab sendiri, blog aku la. :p
internet buat masa skang sangat mengecewakan ye kawan2... tadi ja aku nk pi kat dashboard xleh. !@#$%^&*!!!! tetttt!! hehehe... tiada penggunaan kata2 kesat di situ ya. hanyalah penggunaan simbol2 dalam penulisan. harap maklum. :)

oke2... sudah2 la tu. cakap banyak pun xguna. HAHA. aku malas nk menaip panjang2 kali ni. so, i would like to serve you with a video. cewah... mak speaking london hang tau nyah!! XD
chekidot!!

video

eyh, agaknya aku kena menaip pnjang gak ni. =.=
peneraju video ini ialah dua adam a.k.a my nephews... aku xingat la video ni ari apa. tapi lam 2 ari lepas kot. mula aku ingat malas ja nk record. hehee... sebab batry nset da merah. tapi depa semakin rancak. HAHA. mulanya si budak kicik yg kuat jerit tu yg start dulu. dok laga2kan kepala dy kat abang dy... then, abang lak da syok men, dy lak yg xmo sebab da prasan aku dk record depa. pantang nampak kamera. last2 gitu la jadinya. hahaha... for more videos, please send me ur request at bla bla bla... XD
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

8 orang suda komen:

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer