Ahad, 20 Mac 2011

2 + 1

assalamualaikum

hai2 aloo... udah kul bapa ni. penyakit malas da mai da. pew yg malas ha??
pnykit malas = ngntok, mlas tdoq. lpaq, mlas mkn... :(
ha, 2 status fb k. :p cam saja ja nak cari penyakit. hahaha... tapi nk buat camna kan. uhuk3... eyh2, abaikan penyakit malas tu. update blog ajin lak... HAHA. oke2, straight to the main point la. ari ni kita bersuka ria. kt umah jew la. hehehe... tadi kan kan... kak kiah dy kuaq. pastu kan kan... bila dy balek, dy beli colouring book utk dua adam tu... hehehe...

suka terlebih plak aku ni. kak kiah beli dua buah tau... aku pun bila nampak buku tu, aku ushar la. pastu kan, aku teros tingat kaler pensil aku zaman skolah rendah dulu da g la. hehehe... pastu aku pun p la cari. pastu aku asah la guna sharpener baru hilmi. hehehe... penat oo asah banyak tu... hilmi tunggu ja aku asah sebab aku xbagi dy asah *padahal aku guna sharpener dy* HAHA. oke, tamat suda sesi mengasah kaler pensil. ngan semangat aku "teman" hilmi kaler. hilmi lak ngan murah ati ofer aku utk join sekaki. bagai org mengantok disorongkan bantal. padahal kalau dy xajak pun memang aku nak kaler pn. HAHA. gian la da lama xmen kaler2 ni. aku suka kaler2 ni. dulu kecik2 suka masuk contest. besh2... macam bertanding lak aku ngan hilmi. hehehe... semangat gila ar. aku xpeduli hillmi da. :p

yg ni bukan aku la yg kaler. ishk... hilmi la yg kaler. hehehe... ha, cun gak pa hilmi kaler.

yg ni pun mesti la hilmi gak yg kaler. dy kaler dua tau. maksu kaler satu ja. satgi kaler banyak2 over plak. hehehe...

akhirnya... mesti hampa tertunggu2 kan?? hahaha... pasan toi. teknik kaler still cam budak2. =.=
kat bucu tu ada guide la utk kaler2 tu. tapi apa class kan aku ikot guide tu. cam budak2 ja. HAHA. aku bantai ikot dan ja. hilmi sound aku kaler xikot guide tu. aku sound dy lek. biaq la maksu nk kaler ikot cam maksu. :p

aku kaler kt buku konen adik hilmi la. ala... xluak pun. budak tu bukan tau kaler g. tapi sok hilmi ajak aku kaler g camna ha?? sebab dy kata maksu kaler cantek. hilmi yg kata tau... HAHA. aku kaler satu ja hilmi da siap kaler dua. aku feel lebih tu yg lambat tu. letih gak nk kaler pun. hehehe...

p/s : kak kiah t nk beli apa2 jgn lupa maksu. HAHA.


tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

8 orang suda komen:

ZWAN SABRI berkata...

aiseyh, tetiba rindu plak ngan zaman mewarna aku.. HEHE

Asma Ahmad berkata...

@ZWAN SABRI
hahaha... bday hg t aku bg adiah bku kaler. :p

chenta nana berkata...

nice blog babe :)

W berkata...

dahh lama tak kaler2 ni, haihh~ rindu pulak. hee~

Henry Zackery berkata...

cantik la kartun nie :)

Video Youtube Paling Lama Di Dunia

Asma Ahmad berkata...

@chenta nana
TQ!! :]

Asma Ahmad berkata...

@W
apa tgu g... kbas bku kaler ank sdara la. hehehe...

Asma Ahmad berkata...

@Henry Zackery
katon comey!! :)

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer