Sabtu, 1 Januari 2011

wonderful 2010 :)

assalamualaikum & salam sejahtera...

ari ni udah 1 Jan 2011... cepat sungguh masa berlalu. hehehe... umo pun da meningkat la kan. tahun lepas, tahun 2010 bagi aku tahun yg bez la. wonderful gitu. hehehe... macam2 yg jadi tahun lepas. yg menyumbangkan pengalaman2 baru dalam idop aku ni. nk kongsi la sket kan antara yg wonderful bagi aku... :p

obviously yg ni la... bestgirls aku. hehehe... dari sem 1 sampai sem 4 kami bertiga. xkacau orang. :p and aku adalah yg paling tinggi di kalangan kami. hehehe...

jatoh cinta lagi. lalalala... ;) i'm in love. hehehe... baru jumpak skali jew memandangkan cinta jarak jauh. hahaha... gediks. sory... :p

setelah sekian lama aku tunggu... akhirnya... dia datang jugak. hehehe... dari drjah 5 aku join taekwondo, last sem kt poli baru aku mek black belt. rugi2... =___=

tahun ni umo da masuk 20 baru aku dapat teddy. hehehe... and i got two in a month. hehehe... luv it!! :)

the best jugak tok tahun 2010 ni, kenangan di poli la. hehehe... jumpak member2 yg tink tonk but i really miss it... ;)

tu la suma antara wonderfulnya di 2010. tapi dalam seronok pun da jugak kan yg sedih... tahun 2010 jugak alhamdulillah aku beh study. syukur sangat xkena tambah sem. :p hopefully tahun 2011 akan bawak lebih kebahagiaan tok suma. selamat tinggal 2010... sob3...

tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

2 orang suda komen:

EnnyAIN berkata...

bear tue dr tuttt n tuttt...
hahahahah

hEartlEss berkata...

pa ni byk sgt tutt??? haish...

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer