Jumaat, 21 Januari 2011

emosi xstabil

assalamualaikum

perubahan hormon kew pew aku ni...? seriously lately asyik asa down jew. npa ntah la... something bothering??? aku sendiri not sure. tadi time lam bilik ngan mama aku saja pelok mama... tiba2 aku asa sedih. tiba2 ada ayaq lam mata aku. ngan tiba2 jugak aku melarikan diri ke dalam bilik. ouhhh... aku nanges sat. xpaham toi la. skang ni pun still asa sebak cam nak nanges lagi. xpaham... sunggoh XPAHAM!!! maybe sebab da lama aku xnanges kot. memang biasa jadi cmni kan. ada masa kita syok, ada masa kita sedih... nak nanges... nak nanges lagi... ;'(


tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

6 orang suda komen:

Zakiah_MamaAdamz berkata...

tu sbb kamu kurang aktibiti dooo....

ennyain berkata...

windu kat si dia ka che adik ku cyg???
ker bowink coz tak dpt kja lg...
mti ada yg dikenang tue..
klu tak hati takkan rs sedih... :(

hEartlEss berkata...

@ennyain
urghh... xtw lorh.

hEartlEss berkata...

@Zakiah_MamaAdamz
ado lor xtiviti kt umh pun...

scha al ahmad berkata...

gila!!

hEartlEss berkata...

@scha al ahmad
apa??

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer