Khamis, 12 Mei 2011

sebelum, semasa dan selepas

assalamualaikum

entry semalam OVER panjang, ari ni nk continue lagi. hehehe... sory la derr wa sebenaQnya cam takda entry sangat pun nak update. tapi wa nak update jugak kan nak buat camna lagi... cuba la paham emosi wa ni. HAHA. oke la merepek banyakbanyak satgi OVER panjang lagi entry aku. adesss... =.="
apa yg sebelum, semasa, dan selepas neh?? emosi neh. emosi weyh... cerita emosi konvo lagi. hahaha (bowink kot nak baca da)... oke la tuh. aku semangat nak update nak buat camna lagi. haish...~ ha, kalau sebelum konvo dulu aku da cerita kan emosi aku yg suamsuam kuku tuh. hahaha... time raptai, konvo and so on, semalam da cerita tak g?? ahhh... abaikan!! :p
hahaha... sepanjangpanjang raptai ngan konvo tuh, emosi bercampur baur ouh... first, time otw ke perlis tuh, hepy gak la. jumpak bersuamuka, bermuahmuah ngan geng. auwww~ takdo la. hehehe... tapi sunggoh la memang hepy la jugak even before nak p tuh, mood non adooo!! lam bas yg kekosongan ngan bapa kerat penumpang berbayor tuh ja, kami buat bising cam bas tuh kami ja yg bayaq tambang. hahaha... i'm sory!! (ala ala amer) menyampah..~
ha, time ari konvo tuh... before nak naik atas pentas. time beratur tu lah... di kejauhan g aku da nampak sir taekwondo aku dulu. dy handle utk bar code graduan. before kami nak naik atas pentas, mesti bagi bar code tu dulu kalau tak, nama takda kat skrin besaq tuh. aku pun time bagi bar code tu kat sir aku, aku senyum la. sir aku senyum balek. oke la kan. aku pun buat dunno. sebab cam da malumalu lak. sir tak cam aku kot!! sadis... then, after a few secs, sir tegor aku sebab dy terperasan nama aku. dy asa cam familiar. ngan lantangnya sir kata :
"asma?? patot asa cam kenal tadi. naseb baik sir tengok nama tadi ngn kos. amboiii... hang tak tegoq sir no. tendang satgi kot. hahaha..."
hahaha... sedap jew sir nak kick aku. hehehe... aku pun senyumsenyum la kat sir. saya senyum kat sir tadi sir tak pasan. hahaha... agak sadis r. :p

nih la sir aku. cilok gambaq ni dari fb member chinese aku ni la. tak sempat pun nak gosipgosip ngn sir sebab sir sibuk utk konvo sesi petang lak. aku pun da nak chaw time tuh kan...

yg ni komen gambaq tadi tuh la. sedih kan... :p

haish... tak puas asanya tak sempat nak jumpak suma geng. da lepas konvo lak, sunggoh aku terasa rindu lagi zaman poli. walaupun poli aku tak best mana. hahaha... tapi rindu la ngan kengkawan & taekwondo. :(
otw nak balek, aku teringat ingat ja zaman poli dulu. teringat macam macam la... asa best & sangat rindu!! manusia tak penah puas. hehehe... tapi, aku asa cam nak konvo lagi skali lak. best la plak. hehehe... walaupun konvo tu aku asa tak meriah sangat. tapi the moment i stepped up the stage & faced the king, wahhhh!! tu la sebelum ari tuh, ngada ngada ja kan. da tu, time konvo leh dapat bunga. hehehe...
alamak!! oke oke, aku tau entry aku panjang lagi. adess... oke, stop here!! :p
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

6 orang suda komen:

dG berkata...

wah! dh konvo! congratz! :D

Asma Ahmad berkata...

@dG
TQ! :]

nelly berkata...

tahniah !!!
=)
bestnya ~

Asma Ahmad berkata...

@nelly
best wlupn xmriah mna... asa cm nk knvo lg skali... :p

nelly berkata...

eceh ...bilalah giliran nelly ..hehehhe

Asma Ahmad berkata...

@nelly
sabao2... hehehe...

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer