Ahad, 15 Mei 2011

control jiwa beb !!

assalamualaikum

haa... dua entry aku yg ilang tuh, da ada balek. musti blogspot takot aku sound dy. whahaha... suko suko... orite, continue typing entry yg tergendala malam tadi akibat beberapa kekangan yg menimpa. cuaca kat penang skang ni nyaman ye kawankawan... dua tiga empat ari neh ujan lebat manjang. sejok cool jew lah kan. tapi yg tak bestnya, bilik aku la plak kan banjir even bilik aku ni kat tingkat 2. =.=

malam tadi sapa tingok drama melayu kat tb3 tuh?? sejadah kaabah kan... mula kul 9 tuh, mama nak tengok cita saus kacang kat tb9 tu. yg ashraf blakon ngn bunga kat bali. cita tu ada scene depa comolot tapi da cut la. agaknya kat situ la kot yg depa kena tangkap comolot dulu tuh. agaknya laaa... bek tengok cita sejadah kaabah lagi best. syahdu gilak cita tuh. budak yg bawak watak si izah tu pun, lakonan mau mantap gak. pelakon baru budak tu, tapi best la tengok dy berlakon. leh ganti elfira loy lak t. hehehe... si izah tuh memang anak yg baik, jauh beza asanya dari aku. huhuhu... :(


bagos dy tolong mak dy tapi sket pun tak merungut, syok lagi ada la... kan anak yg bagos tu... ada lagi kew zaman skang ni anak cam tu?? aku nak jadi anak yg cam tu. :)
cita neh, memang bikin ati gua sebak ah. sedih kot cita ni... tapi da tengok pun ngan family kan... takkan aku nak melalak nangesnanges lak. tak gangster ah camtu. hehehe... mau control jiwa r beb semaksima mungkin. HAHA. drama melayu kat tb3 skang ni banyak yg bagi pengajaran & ada motif. bagos la tu... mungkin sebab zaman skang ni manusia da semakin tak bertamadun. tapi bukan kita la. kan kan kan..?? :p
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

6 orang suda komen:

ZWAN SABRI berkata...

aku pown tgk gak crita sejadah kaabah tu. suka tengok lakonan budak tuu.. btw, crita tu mmg best laa.. ;)

MySuaraBlog: MALAYSIA Di Tangga Yang Ke-5

Asma Ahmad berkata...

@ZWAN SABRI
btoi2... bdk 2 blakon bez. tp xleh feel lbeh2 r. kot t bgkak lak mta. hahaha...

nelly berkata...

tak tengok pun ~
macam menarik ~

Asma Ahmad berkata...

@nelly
mmg mnarik. mnyentuh emosi. heee~

Tengku Puteri berkata...

alahai xleh tgok..tv rosak..huhuhu...

Asma Ahmad berkata...

@Tengku Puteri
best tuh... mmg lyan. :)

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer