Selasa, 5 April 2011

perot da terkejot

assalamualaikum

wahhh... terasa begitu lama skali ye aku tak update blog. huhuhu... ada yg rindu aku tak?? HAHA. buang karen ja kan... =.= pada yg rindu aku tu, trimas bebanyak. HAHAHAHAHA... gila perasan. :p

buat muka comel sket... nyanyanyauuuuwww~ hehehe... comel betoi kucen neh.

aku sebenaqnya bukan takmo update blog sawang ni, tapi asa cam bz la plak. serious weyh aku bz. aku bz blogwalking n komen kt blog hampa la. hahaha... sampaikan aku pun tak sempat nak update blog sendiri. hehehe... ayat mau kemas ja. dalam kepala otak ni asa cam banyak ja nak story-story. tapi jari aku takmo bertindak mengikut arahan otak aku. =.=

ouh, ari ni kan aku da start keja tau... profesian aku sebagai baby sitter sambilan da tamat tempoh perkhidmatan. kekeke... aku keja sama ofis ngn kak kiah. kat lawyer firm... so far ari ni oke lagi. baru first day kan... sok-sok taktau la cmana... aku asa tadi aku buat keja agak main-main. hehehe... sok takmo camtu da tau. takmo takmo...

aku pi keja ngan bas skali ngn kak kiah. tapi da tragedi lak di hari pertamaku. hampeh toi... atas bas time tu da nak dekat-dekat sampai ofis la... tiba-tiba aku sakit perot asa pedih-pedih memulas. da tu asa nak term**t*h angin dk tolak mai kat tekak aku... so, kesimpulannya aku m**t*h la atas bas. naseb baik kak kiah ada spare plastik utk dy m**t*h. mybe perot aku terkena renjatan kejutan penghadaman makanan di waktu pagi ngan keadaan badan yg berombak-ombak atas bas tu. drebar bas tu bawak bas tak berhemah. cian kat aku... naseb baik da plastik tu... haish... kak kiah yg pregnant, aku lak yg kena morning sickness... =.=

alamak... aku asa entry TERpanjang la plak... sapa yg ajin cepat-cepat mai sini... mai tolong iron baju keja utk aku pakai esok bleh?? hehehe... tak sempat da nk blogwalking, sok la plak kot. udah lewat... kena tidoq awal da skang ni. huhuhu...




tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

16 orang suda komen:

nelly berkata...

mesti best jadi babysitter

Asma Ahmad berkata...

@nelly
bbysitter jga ank sdara... :p

zieyRa suLLey© berkata...

hi, jom juin bloglist kite :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

Henry Zackery berkata...

kiutnye kucen :)

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

Asma Ahmad berkata...

@zieyRa suLLey©
nk join klu xbz... :)
skg ni nk updte blog pn xlqat da...

Asma Ahmad berkata...

@Henry Zackery
kiot kn... :)

nelly berkata...

update jangan tak update !
=)

Asma Ahmad berkata...

@nelly
update coming soon... :)

belogkiter berkata...

wow.. baby sitter??/ bukan senang tu

Asma Ahmad berkata...

@belogkiter
bbysitter ank sdara sndri jew. heee...

Henry Zackery berkata...

nak kucen dan tuan kucen buleh ?? hehe

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

Asma Ahmad berkata...

@Henry Zackery
ha, mek la. xtw kucen 2 spa pny. :p

W berkata...

ade orang rindu asmaa, w! haha :)

kat area rumah w, naik bas mcm naik rollercoster, kena mengucap byk2, bila2 boleh mati. haha XP

Henry Zackery berkata...

sy ckp nak tuan kucen :P

Lelaki Oh Lelaki

Asma Ahmad berkata...

@W
hahaha... sgt bhya 2. bek jln kaki. :p

Asma Ahmad berkata...

@Henry Zackery
tuan kucen 2 mr. google la... :p

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer