Isnin, 7 Mac 2011

aku dan segalanya

assalamualaikum

uik... ni blog yg sama... juz aku gatai nk tukaq nama blog lak kunun2nya. :p header pun da baru wlaupun xbapa nk cun. xpandai la aku nk buat header ni. :(


oke, sudah terang lagi bersuluh aku bukan nk bercerita pasai snow white dalam blog aku ni. HAHA. pada masa akan datang saya akan menukar background baru mungkin. :p yg bunny kiot tu consider jew la kunun2nya aku kiot cm katon tu... =.=
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

2 orang suda komen:

W berkata...

header yg ni pun comell la. w lagi tak reti buat header. lukis header blg la. hehe

hEartlEss berkata...

@W
hehehe... comel ek?? tq2.

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer