Sabtu, 19 Februari 2011

CONTEST - Comelnya Berbaju Kurung

assalamualaikum

ya, kali ni aku telah ditag oleh cik aziem ye tok join satu contest ni... TQ ye cik aziem. :)
entry URGENT ni. hahaha... oke, jom kita ushar contest pew ni..?


ouh, itu dy... anda nampak x banner contest di atas?? hehe... xnampak pendek umoq tu rabun la cam aku jugak. :p
siapakah gerangan empunya contest ini?? jeng... jeng... jeng!!
cik siti khadijah taw... sila terjah blog beliau dan mintak hadiah contest. hehehe... oke, sebelum aku masukkan lebih banyak input yg xberkaitan, yuk kita tingok syarat2 contest dlu... :)

Syarat - syarat
*di bold dan di underlinekan ye di situ.hehehe...

1) entry contest "Comelnya Berbaju Kurung"
2) link entry dgn blog
3) sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel
4) letak gambar comel korang tuuu...=)
5) pendapat tentang baju kurung
6) jadi follower blog ini
7) tag 5 orang rakan anda

contest ni mencabar taw x utk org yg cam aku ni. sebab xbanyak baju kurung. stahun skali jew beli. tu pun sepasang jew. HAHA.

oke, dipendekkan entry, aku asa bila perempuan pakai baju kurung mmg nampak comel. sebab bila aku tengok laki yg pakai xcun la. hehehe... sory. baju kurung ni kan menutup aurat n nampak sopan gitu bila dipakai. seswai la kan ngn ciri2 perempuan yg mmg gentle, soft-spoken, manja2 kucen gitu. makin terserlah klu pakai baju kurung neh. alamak, kena letak pict kan. hehehe...

oke, aku xbanyak pict so, yg ni pun kira oke la kot kan3... *suma mesti angguk cepat!! HAHA.  =.=

huhu... agak2 apa la perasaan aku bila pakai baju kurung ni. perasan?? oh, no no no... *geleng2* ha, bila pakai baju kurung ni tiba2 aku akan asa ayu. HAHA. why?? sebab bila pakai baju kurung xkan nk ganas2 plak. xkena ngn tema la... pakai baju kurung ni selesa. bila2 nk pakai pun bleh. tapi... aku pakai time aya, kenduri ngn p kelas jew. =.=
lagipun baju kurung ni kan sopan, tutup aurat gitu. lebih menjamin keselamatan... :p
n bila aku pakai baju kurung jgk aku asa kurus. HAHA. leh x cmtu??

hehehe... cukup la tu kan. cik siti khadijah pun sokong kan?? :p
oke, time to tag org. mari kita tengok sapa yg kena...

aishah-ecah
syamimi
cha ahmad
hayati
mummy weiyda

anda, anda, anda, dan anda... ouh anda jgk ye... jom la join. hehehe... cepat2 taw da nk expired ni. bila??

20 feb 2011


hehehe... meriahkan aktiviti blog anda. :p

p/s : jgn tag abang2 nsem n macho lak tw... HAHA.



tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

13 orang suda komen:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

dah buat..thanks sudi tag lalim!!


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

saya syamimi berkata...

hai! syamimi dah join..thanks tag syamimi

Hayati Hamzah berkata...

hey tq. nti sy join ok ;)

hEartlEss berkata...

gud luck all!! :)

r-5 berkata...

haha saya harap kamu menang ada ciri-ciri kemelayuan di situ~ sangat santek bila gadis melayu berbaju kurung dan bertudung. keep it up! :)

hEartlEss berkata...

@r-5
gdis mlyu mmg cntek. heee...

scha al ahmad berkata...

ceyt..
lex je tag ak..
ak dok kebzan yg mlampau nie..
huhuhu..

hEartlEss berkata...

@scha al ahmad
klu dan wt la...

nn berkata...

good luck! :)

hEartlEss berkata...

@nn
tq!! :)

scha al ahmad berkata...

@hEartlEssweyh! xsmpt nk msok.. bru nk bwat entry.. huhuhu.. :'(

hEartlEss berkata...

@scha al ahmad
ceyh, xtgk ka due date dy bla. hahaha...

Tanpa Nama berkata...

mengapa tidak:)

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer