Isnin, 7 Februari 2011

25 fakta HEBAT diri aku

assalamualaikum

tajuk entry hebat x?? hampa asa hebat x bila baca?? sebenaqnya tajuk entry tu di"super impose"kan oleh aku sendiri. haha... sepatutnya xda pun word HEBAT di situ. hehe... oke, back to the root. hehe... aku di"tag" kembali oleh encik ikan masin kali ni. tag ni akan meng"expose"kan diri aku yg serba HEBAT kan. hahaha... *gila* oke2... tanpa membuang masa lagi, saya akan memulakan sisi sesi meng"expose"kan diri sendiri. :p
25 FAKTA DIRI AKU 

1. nurul asma munirah binti ahmad. oke, thats my name. :)
2. anak jati kelahiran pulau pinang. tapi aku BUKAN anak mami. heee...
3. ex student politeknik tuanku syed sirajuddin yg tak berjaya bekerjaya. =.=
4. pencinta yg setia. aiceceh!!! da malu2 badak ni. :p
5. anak ke-9 dari 9 adik beradik. bez jadi anak bongsu. HAHA.
6. bila makan aku org last yg tinggal kt meja makan. makan sopan sgt.. =.=
7. meroyan bila aku boring!!
8. akan buat keja berulang2 kali sampai puas ati. selagi xpuas, selagi tu aku dk belek situ ja.
9. suka outdoor activities. tapi aku jarang kuaq umah tanpa sebab. da xda sebab wtpa nk kuaq kan...
10. garang + ganas = sensitif. HAHA.
11. lambat sket nak ramah ngn orang. tapi bukan sombong taw... :))
12. pemalu dan pendiam ngan orang asing. HAHA. tapi kalau kat umah aaa... err... xtaw lak nk kata cmna.
13. aku bukan seorang yg study smart, tapi study hard. maksud ayat aku di sini, kalau esok nak exam, malam aku akan study sampai lewat pagi. baru masyuuuukkk. :p
14. jangan buat aku marah, orang takut bila aku da marah. HAHA.
15. sedang dicintai dan mencintai. perlu ka nak inform ni?? hehehe...
16. xsuka pada rokok. katakan TIDAK pada merokok!! :p
17. kawan2 aku cakap aku perfectionist. =.=
18. aku anti udang. xleh makan sebenaqnya. tapi kadang2 aku mek risiko makan jugak. hehe...
19. mencuba utk berdikari.
20. cepat putus asa. =.=
21. kadang2 tlalu banyak berfikir menda yg xspatutnya.
22. suka tengok binatang yg comel2 tapi xminat nak bela. :p
23. bila frust akan banyak tiyak & termenung dari makan.
24. bleh jadi org yg boros & org yg jimat. hehe...
25. bersungguh bila buat menda yg aku minat. :)

eyh, da 25 da tu. penat oooh pkiaq keHEBATan diri sendiri. hahaha... menda ni xyah tag org kot. kalau hampa nak buat gak leh ja. xsusah pun. hehehe...
jangan biarkan diri anda diselubungi misteri. =.=
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

10 orang suda komen:

r-5 berkata...

haha. saya sukakan kejujuran anda~ huhu. samalah tak buleh makan udang sebab saya alerrgic (hypersensitivity type 1). huhu. bagus lah kamu nih. penat pikior eh cik adek? haha

hEartlEss berkata...

@r-5
alergik bb resdong. bkn sng nk jjur. hahaha...

Along Usop berkata...

saye slalu mkn udang org yg alegik.. hahaha

*dah add fb.. susah tol ngn org pemalu nih.. wakaka...=p

Imran nyambek berkata...

peh.garang seyh.

W berkata...

LIKE 24 + 25. :)

ada persamaan kat situ. hee~

hEartlEss berkata...

@Along Usop
klau nk mkn udg meh la cni. hahaha... da appr. thnx yop. :)

hEartlEss berkata...

@Imran nyambek
ya. sy sgt grang. :p

hEartlEss berkata...

@W
nluri wnita kot. heee...

liyana berkata...

hahahah..makan lambat ae???cover kata makan sopan ae?hahhahhahha anak bongsu memang camtue ae..adik kita yg bongsu tue pun mkn lambat cam siput..jep..kah3
lawak la ....huhuh...

hEartlEss berkata...

@liyana
sifat ank bgsu kot. :p

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer