Jumaat, 28 Januari 2011

alkisah bila selsema



assalamualaikum & salam 1 malaysia. :)

selsema aku ari ni xbaik lagi. tapi ok skeeet dari semalam. time tidoq seksa toi la. sat2 bangun batuk, idung sumbat. mama pun aku tengok ari ni cam da terkena bias2 selsema. uhuk3... mau x kan. dzulqarnain selsema, aku, abg kelon, abah pun selsema. musim la kan skang ni. so selsema, please go away. xmo kawan la. hehehe...
aku kalau zaman sekolah dlu memang cam kerap jugak kena selsema. stahun skali. cam aya lak. haha... kadang2 dua kali. dan berkali2. :p
aku ingat time aku form 1 dlu. duduk asrama kan. xclap aku awal tahun jugak lagi kot. aku selsema. bleh dikatakn terok la jugak. aku mintak blek kt warden. dy xbagi. huh. di suatu pagi. hehe... ari isnin. aku paling benci kalau perhimpunan pagi ari isnin. paham2 la. time tu la suma cikgu nak berucap buat doa selamat la pa la. nak bagi adiah pa2 suma tunggu ari isnin ja. cam ari lain xleh bagi kan. =.=
aku plak selsema time tu. dekat sejam punya buat perhimpunan. xpaham aku... dari gelap gelita sampai matahari da terpacak atas kepala aku. aku pun pa lagi kan. da la selsema. memang seksa batin aku toi. =.=
pa lagi, time tu jugak la aku pening sampai nak pingsan. hampir2 la. hehe... aku xdan jatoh g. da prince charming member aku kt blakang sambut aku. time tu baru warden nak bagi aku balek. dy pikir aku main2. huhuhu... ha, baru dy tau. haha... ari tu jugak la aku blek. abah dukung aku dari kelas tingkat 4 sampai umah. eh, tipu ja. haha... aku balek mek mc la. the end. wahahaha...
tima kaseh daun keladi. lain kali baca lagi. :D

2 orang suda komen:

Catat Ulasan

Baca sudah.. komen la pulak. :)


Unborn 8.0 Pink Pointer